1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1320612

Sv: Kvalserien - Here we come

En av de stora anledningarna till att jag varit Övik trogen är Modo Hockey. Jag har tackat nej till jobb i Sthlm, Sundsvall, Luleå och Göteborg. Naturligtvis har vänner och familj också spelat en betydande roll i mina beslut. När jag pluggade i Sundsvall såg jag nästan alla hemmamatcher. Jag försummade delvis skolan för att följa Modo Hockey.

Den glöden för föreningen i mitt hjärta, den är borta nu. Den har sakta falnat under de senaste säsongerna och den sista tillstymmelsen till låga har nu slocknat.

Tack ska ni ha, Ecke, Jerry, Freddan och övriga ansvariga. Tack ska ni ha.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien - Here we come
Poffa: jag har åkt från Härnösand till övik fler gånger än jag kan räkna för att följa Modo laget som jag älskar och jag har liksom ni andra lagt ner mycket tid och pengar på detta lag jag har inte missat många matcher dom senaste säsongerna

.Detta man tvingas bevittna nu får mig att må riktigt dåligt jag tappar lusten att spenderar tid och pengar på ett lag som inte verkar bry sig.varför ska jag bry mig varför ska jag stå och heja varje jävla match utan att nått för det när välbetalda hockeyproffs åker runt på isen och fullkomligt skiter i allt bara dom får sina feta löner.

jag har tappat lusten iaf tack för det Freddan och gänget.

Och en sak till är Freddan så jävla dum att han sparkar tränaren bara för att rädda sitt eget jobb så kommer jag att bojkotta detta lag och hoppas att det går åt helvete för dom då.

ursäkta om inte allt i detta inlägg inte är helt genomtänkt men nu är jag så arg och besviken.
Kommentera

Sv: Kvalserien - Here we come
Poffa: Du är inte ensam att känna så. Själv har man lagt ner en jäkla massa tid på att försöka förbättra matchtröjor och souvenirutbudet i föreningen. Det är knappast något jag kommer lägga mer energi på i framtiden då man får usel respons från föreningen. Noll tillbaka.

Jag känner inget driv alls längre.

Det har gått så långt att jag planerar att köpa längdskidor för att sysselsätta mig med annat =)
Kommentera

Sv: Kvalserien - Here we come
Poffa: De har gett dig världen! Klart du ska vara tacksam.
Kommentera

Sv: Kvalserien - Here we come
Poffa:

Egentligen hade jag inte tänkt att köpa säsongskortet i år, men sedan slog det mig: Det här kan vara den sista säsongen på mycket länge som MoDo kommer att spela i Elitserien. Det var, sorgligt nog, det som fick mig att köpa kortet till sist.

Det är därför som nedläggningar av forum och dylikt irriterar mig extra mycket. I sådant här prekärt läge är det förstås jätteviktigt att ha supportrar som fortfarande brinner för klubben, men på något konstigt sätt verkar det som att man skiter i allt.
Kommentera

Sv: Kvalserien - Here we come
Poffa: Nu tror jag att du tullat på julglöggen.
Kommentera