1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484823 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1320642

Sv: Kvalserien - Here we come
h o c k e y : Är det bara jag som kommer att stå kvar med flaggan i topp framöver? Det är ju när det går tungt som supportrarna behövs som mest. Att älska ett lag i medvind kan alla göra men det kanske tar emot att göra det i motvind, eller som de säger på utrikiska: "Love me when I deserve it the least because that's when I need it the most".

Men för egen del skulle jag aldrig sluta engagera mig i laget som jag följt sedan lågstadiet, genom otaliga kvalserier, division 1-spel, lindansande, några slutspel, SM-silver och till slut ett efterlängtat guld. Det var allt väntande i 80-talets kvalseriemisär värt, och det är helt klart värt att vänta på något liknande även i framtiden. Fast förhoppningen är ju så klart att inte behöva vänta fullt så länge på att åtminstone gå till slutspel igen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien - Here we come
Petey21: Det är inte laget jag tröttnat på. Modo som lag kommer jag alltid att stötta, i vått och torrt. Det är organisationen jag inte litar på. Dels hur de skötte samarbetet med mig och dels hur de väljer att kommunicera utåt mot andra eldsjälar och sponsorer. Tycker de är omoderna och bakåtsträvande.
Kommentera

Sv: Kvalserien - Here we come
Petey21: MoDo är inget problem att älska, man kan ju alltid fokusera på något annat än nutid, exempelvis - men det blir en klia-sig-i-det-akademiska-skägget-kärlek och inget direkt, här och nu - rakt på munnen.

Yrvakenheten och tron på att man ska kunna lösa det här med en värvningskampanj efter 30 omgångar tar jag mest som ett hån mot min intelligens, inte mot mitt supporterskap. En eventuell värvningskampanj i det läget kan bara ha som målsättning att överleva en kvalserie. Säger man det rakt ut så blir det lite mer sympatiskt, åtminstone, men den sportsliga ledningen håller inte på sikt och måste bytas ut.
Kommentera

Sv: Kvalserien - Here we come
Petey21:

"Det är ju när det går tungt som supportrarna behövs som mest."

Den här kommentaren får jag höra väldigt ofta och ärligt talat så gör den mig illamående. Givetvis ska man stötta spelarna och försöka ge dem energi, men att gå på ishockey som någon form av välgörenhetsaktion för en klubb som pissar på sina supportrar, tycker jag känns oerhört förnedrande.

MoDo förtjänar ingen kärlek i dagsläget. De har tagit kärleken från supportrarna för givet alldeles för länge och då går det som det går. När inaveln och inkompetensen i ledningen upphör och då man lär sig vad ödmjukhet innebär, då kommer jag stå där och heja på klubben i vått och torrt, oavsett om de så lirar i div 3.

...Och som Lumber Jack säger så skall ingen skugga kastas över spelarnas kämparinsatser, utan kritiken riktar jag helt och hållet mot ledningen.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Kvalserien - Here we come
Petey21: Du är precis som jag, en motgångssupporter. Senaste SM-guldet nästan gäspade jag åt.
Kommentera