1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481039 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1320961

Sv: RE-building the future 2010/2011
Lubos Bartecko är en av mina absoluta favoritspelare i Luleå Hockey genom tiderna. En underbar lirare, blick för spelet, kan slå passningar som bara överträffats av Skuggan i LHF. Förutom det var han en bra målskytt också.

Däremot överdriver ni hans defensiva kvaliteter något, Barteckos styrka är inte spelet i egn zon, utan att för den skull vara lat eller urkass.

Det som jag tror kan bli ett problem är att han vill ta stor plats i ett lag, vara en av ledarna. I LHF var han närmast informell lagkapten, det var ofta han som höll tal i omklädningsrummet under och efter matcher. Tillåter "gamlingarna" i Modo att det kommer en slovak och tar plats i omklädningsrummet, och om inte, vad händer med Bartecko som spelare då?

En annan grej som jag retade mig lite de 2 sista säsongerna i LHF är att när han anlände som artistspelare i mitten av oktober så spelade han helt underbart i ett par matcher för att sedan sakta sjunka i kvalitet. Vet att det fanns folk som undrade hur grundtränad han egentligen var.

Men sammanfattningsvis tror jag inte ni kunnat göra en bättre värvning som marknaden ser ut just nu. Jag längtar redan till den 28:e december när han kommer hit med Modo. Skulle inte förvåna mig ett dugg om han får en rejäl hyllning.

Grattis!
Kommentera