1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481319 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1321295

Sv: RE-building the future 2010/2011
Wayne Gresky:

Nu har jag ju inte ens sagt i vilken match baklängesmålet tillkommit i.

Swehockey använder sig väl minst 10st som sköter onlinestatistiken, det brukar sitta två stycken med enda uppgift att ha koll på vilka som är på isen vid mål. Har för mig att det är 6 pers per lag som sköter statsen. Detta protokoll godkänns dessutom av domare samt respektive lag.

Jag tycker Anton varit bra och har spelat till sig en ordinarie plats. Jag vill väl dock inte riktigt höja han till skyarna så som vissa skribenter gör. Det är ett dock ett tufft steg att gå från junior till seniorhockey och det har han klarat med väl godkänt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2010/2011
Sawchuk: Pratade med Töpel ifjol om huruvida man gick igenom video för att kolla upp mål och ass. Anledningen att jag frågade var att Zucca skulle ha ett andraass men som uteblev.

Svaret jag fick var att man inte videokollar utan räknar den statistik som finns i matchprotokollet när detta är signerat av domarna och att man inte kan ändra efter detta.

Det här blev tydligt även den här säsongen då Skröder inte fick en ass på ett mål i tom kasse som Ritchie gjorde, trots att Ray Charles hade sett den med blotta ögat.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2010/2011
Inget som sipprat ut om presskonferensen än? Come on people, jag kan inte koncentrera mig på jobbet!
Kommentera