1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483081 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1321286

Sv: RE-building the future 2010/2011
Sawchuk: Din tro på kompetensen i Frölundas speakerbås är med tanke på historiken aningen förvånande. Hockeyligan har åtta personer som sköter statistiken och har, som qwertas säger, dessutom videokoll i efterhand. Det skulle vara konstigt om den statistiken inte var mer korrekt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2010/2011
Wayne Gresky:

Nu har jag ju inte ens sagt i vilken match baklängesmålet tillkommit i.

Swehockey använder sig väl minst 10st som sköter onlinestatistiken, det brukar sitta två stycken med enda uppgift att ha koll på vilka som är på isen vid mål. Har för mig att det är 6 pers per lag som sköter statsen. Detta protokoll godkänns dessutom av domare samt respektive lag.

Jag tycker Anton varit bra och har spelat till sig en ordinarie plats. Jag vill väl dock inte riktigt höja han till skyarna så som vissa skribenter gör. Det är ett dock ett tufft steg att gå från junior till seniorhockey och det har han klarat med väl godkänt.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2010/2011

Wayne Gresky:

Det är ju bara att kolla på målet på hockeyligan.se så ser man att det är Svarten som är inne på målet..

Kommentera

Sv: RE-building the future 2010/2011
Wayne Gresky & Sawchuk:

Swehockeys statistik är officiell utifrån det faktum att den är (eller i alla fall har) varit identisk med det matchprotokoll som signeras av domarna. Att däremot Hockeyligans statistik kan vara mer korrekt är däremot en annan sak och tyvärr ännu en sak som sprider ett löjets skimmer över administrationen av Elitserien.

Det skall självklart inte finnas två olika källor för statistik för samma liga.

Att swehockeys historiska data, innan man började med online-rapportering i slutet av 90-talet, är ett skämt, översållad med fel och ihoprafsad under stress har jag väl redan skrivit några hundra gånger, men den blir ändå officiell så länge som folk refererar till den som så - trots att den många gånger motsäger "officiell" information som tidigare producerats av SIF i pappersform.
Kommentera