1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481092 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1344090

Sv: Brynäs - MODO Hockey Läkerol Arena 2011-02-01, kl 19:00
Bittesehr:

Hela MoDo har drabbats av Mojzis-sjukan. Det är inga tillfälligheter som gör att man inte vinner några närkamper. Det beror inte på dåligt självförtroende. Nej, det beror på total nonchalans. Samtliga spelare, till och med rivjärn som Madsen GLIDER långsamt in i situationerna.

Trots allt ett litet plus till Bartecko och Nagy som i varje fall försöker få lite fart i anfallsspelet, men med en värdelös kapten i samma kedja är det inte lätt att få något tryck.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MODO Hockey Läkerol Arena 2011-02-01, kl 19:00
Bad_Brett: Jag håller med, och jag fattar inte varför det blir så här, i princip, varje gång vi har chansen att göra ett bra resultat i en "måste-match".

Har våra kulturbärare skapat denna sorts jargong? "Det går att spela på 90% nu när vi är i slutspel på målskillnad. Glid in i situationerna grappar så blir ni inte skadade heller. Vi fixar det här ändå ska ni se."

Är Svarten en alltför "snäll" kapten? En hönsmamma som ser alla och bekräftar alla utanför isen men som inte kan få med sig en grupp genom sitt spel på isen?

Det är något som är fel.

Den dagen som alla våra "äldre" spelare har lagt av så ska det bli intressant att se ifall det blir någon förändring eller ifall det sitter i väggarna i vår kära klubb.
Det som är otroligt positivt i allt mörker är att vi har en GM som jag har väldigt höga förväntningar och förhoppningar på. Tror att Macke ser och tänker hockey som många, sunda och vettiga, skribenter här. Läs: Modoiter ;)

Matchen mot Tikarna är ännu en ångestmatch. Vet inte ens om jag orkar gå dit och uppleva eländet live...
Kommentera