1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1344268

Sv: Brynäs - MODO Hockey Läkerol Arena 2011-02-01, kl 19:00
Angående derbyt så sprang jag på Anton Lander i morse. Vi pratade lite om matchen i morgon. Han brukar vara laddad till tänderna varje gång länsderbyt är på tapeten, men nu såg han riktigt trött ut. Ångest inför detta derby är bara förnamnet. Killen är ju hjärtat i Timrå och kan Modo göra honom osynlig tror jag chansen för seger är stor.

Angående Tarkki. Det duger inte att göra en kalasräddning i ena läget och sedan kasta in pucken i nästa. Jag ser gärna Dahlberg i kassen mot Timrå. Det tror jag båda målvakterna tjänar på.

Vad har hänt med Svarten? Vår kapten jobbar ju inte 100%. Under bortaturnén var han direkt ansvarig för flera markeringsmissar. Det är inte likt honom. Han måste lyfta sig rejält och vinna kampen mot Lander i morgon.

Jag vägrar förlora mot ett vingklippt Timrå.
Nu jävlar taggar vi till!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MODO Hockey Läkerol Arena 2011-02-01, kl 19:00
h o c k e y : Jag tycker faktiskt att Svartvadet hela året varit dålig på att markera. Han har spelat rätt mycket på "chans", dvs att han utnyttjar sitt riktigt bra spelsinne istället för att följa gängse regler. Detta gör att han rätt ofta kan bryta uppspel och göra riktigt bra saker, men när det inte fungerar så kan det resultera i horribla markeringsmissar.

Jag tycker att det finns en stor anledning till att han har så oerhört dålig plus/minus och att det vore bättre om han också inordnade sig i "systemet" istället för att gå på spelsinne och magkänsla.
Kommentera

Sv: Brynäs - MODO Hockey Läkerol Arena 2011-02-01, kl 19:00
h o c k e y :

Svarten kanske har ulcerös kolit?
Kommentera