1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483011 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1345664

Sv: MoDo - Timrå 110203
J F K: Företag som får objektiva och oomkullrunkeliga (man måste älska det ordet) klagomål på sina varor/tjänster, eller när det konstateras att de har defekter eller på något sätt är hälsovådliga kommenterar den uppkomna situationen både på sina hemsidor och i pressmeddelanden samt ber om ursäkt ifall man konstaterar att man levererat en undermålig produkt eller tjänst. Jag tycker att MoDos prestation ligger på den nivån under den senaste veckan.

Petey21: Som sagt, kulturen är inte och har aldrig varit begränsad till ett elektroniskt format, hemsidan är en förlängd arm eller termometer som ger oss en signal om vilken nivå av självgodhet/förnekelse man befinner sig i ute på udden. Organisationen är trots allt så pass liten.

Min teori kring Väsbysyndromet står fast. Vi är och har sedan 60-talets början varit ohyggligt stolta för vad vi har uppnått på hockeyrinkarna och vi alla låter självförtroendet sticka iväg alldeles för snabbt vid doft av framgång. Självförtroendet, de obligatoriska guldfantasierna (och kanske även vissa spelares krogrundor när guldet firas i förskott) passiviserar spelarna på isen.

Jämför med Färjestad och HV71 som har, relativt med MoDo, väldigt små framgångar i NHL men fantastiska framgångar i Sverige. Alla dessa framgångar för FBK och HV har förverkligats efter att MoDo tagit sitt första SM-guld.

Det är i Ö-vik som spelarnas drömmar grusas (förutom 1979 och 2007), det är inte när de är ensamma mot världen i någon miljonstad ute på slätten i USA. Där levererar de och blir försedda med bucklor, all star-utnämningar och mästerskapsringar.

Andra teorier än mina är såklart välkomna och kan bara hjälpa till att bekämpa fenomenet.
Kommentera