1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482702 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1357085

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
qwertas: Ja Macke måste, om det blir ES-lir till hösten, rensa ut rejält bland sina gamla (ja GAMLA) kamrater i leden.
Jag vill inte ha kvar nån av Timmy, Hållberg, Jonsson eller Susse.
Svarten kan kanske få vara kvar OM han enbart blir lagpappa och defensivt lås med några junisar i en 3-4:e lina och lira BP.

Dessa 4 (el 5) spelarlöner kan (skall) erbjudas trion Ritche, Nagy och Bartecko istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
Salle: Timander och Susse tycker jag absolut man skall signa på nytt. Men naturligtvis med lön utefter roll i laget, dvs inte betalt för att bära laget, utan för att "bara" vara en del i det. Svarten har kontrakt nästa säsong och kan få spela ut det, som 4:e center. En Susse som 3:e center och Timmy i 3:e backpar med löner därefter? Det tackar man bara nej till om man är helt okunnig. De kan samtliga sedan vara en viktig del i Special teams, framförallt BP. Skröder har fortfarande kontrakt, tydligen ett svindyrt sådant, han producerar poäng men att nästa säsong ha honom fortsatt med Susse men i en 3:e lina eller liknande skulle fungera.

Håller dock med om att Näslund bör gå all-in på att signa Nagy, Ritchie och Bartecko på nytt, i den ordningen. Pikkarambo har jag gärna kvar också.
Håller även med ang Hållberg och Hasse. Tycker Jonsson har spelat riktigt bra och de båda är säkert riktigt billiga, men där får vi bygga fö framtiden, helt enkelt. Bara tacka av Jonsson, rejält.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
Salle: Åkes pojken kan gott få stanna. Han tillför muskler och gör ett bra jobb för en låg penning.
Kommentera