1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482865 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1358303

Sv: Apropå ingenting...
MarcusElving: Ja det vore skönt om SSK åkte ur och kanske Lakers gick upp. Modo kan få klara sig också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
"Man skall inte glädja sig i onödan." Jo nog är det så allt...

Jag har inte läst allt tramsande som jag mycket väl kan tänka mej ha försigåtts här sen i går kväll så nån kanske redan varit inne på det. Hursom, det är inte utan att man blir orolig då dom inte ens klarade av att vinna det som visade sej bli årets näst viktigaste match. Hur ska dom då klara av att vinna den som kommer att betyda mest? Ska vi följa Malmö, Leksand, Mora osv i spåren och harva runt i lägre divisoner framöver? Inte utan att man fruktar det... Och framförallt, vad är det som orsakat denna nedgång? Hela föreningen är ju snart nog utbytt frånsett en liten klick äldre spelare. Kan det verkligen vara dessa som är roten till detta? Jag vill då inte tro det men vad kan det annars bero på? Klubben har sjunkit som en gråsten dom senaste åren trots alla försök att vända skutan, men inget verkar bita.

Det som i mina ögon sticker ut från årets säsong är oförmågan att skaka av sej en förlust och vinna matchen efter. Känslan är att när dom väl förlorat en match så kommer det både 4, 5 och 6 torskar till som ett brev på posten. För att inte tala om dom tre sista blytunga plumparna. OT statistiken blir man inte heller lycklig av att kolla på. Det verkar helt enkelt saknas vilja att vinna men jag hoppas att nån i laget lyckas med det omöjliga och skramlar fram just denna vilja. Det ska gudarna veta att vi behöver den i dom kommande matcherna då det är slut på leken nu.

Nä fy fasen, bara att tänka på det hela får en att må tjyvens igen. Lika bra att gå ut i det fina vårvädret igen och glädjas åt det så länge det i alla fall.

Sällan har väl pessimistkonsultens ord passat bättre: "Jag vaknade i morse och så var den dagen förstörd."
Kommentera