1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1372864

Sv: MODO Hockey - Södertälje 2011-04-08
Har varit riktigt nervös inför dagens match sedan matchen i Onsdag tog slut, gick knappt att jobba igår. Men i morse när jag satt och käkade frukost längtade jag faktiskt efter denna match. Glädjen som jag skulle uppleva ifall vi vinner kommer överträffa känslan vid guldet 2007.

2007 var allt ren och skär glädje, idag så kommer det vara glädje blandat med en enorm ångest som äntligen kan släppa vid vinst.

Vinst är det enda som finns i huvudet idag, samt hur skön denna känsla vid vinst kommer att vara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Södertälje 2011-04-08
Verkar vara ganska få som ser fram emot kvällen? Min dominerande känsla är att det ska bli så jävla roligt det här. Jag tog tåget från Stockholm upp i morse för att kunna vara med och putta gubbarna över kanten. Risken att jag blir avgrundsdjupt besviken är såklart tydlig - och tro mig, jag kommer att bli precis lika deprimerad som alla ni andra i så fall - men nog är vi väl alla i första hand inställda på att vi tar det här?
Det är ju för fan SSK hemma vi snackar om, de behöver vara över sin kapacitet ganska rejält för att knäcka oss på bortais.
Pondus på is och läktare nu!
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Södertälje 2011-04-08
Rytter: Hoppas bara inte det blir sådär omöjligt att göra mål som det kan bli ibland när modo spelar, motståndarmålvakterna står på huvudet och modo skjuter 50 skott och gör 1 mål.
Ikväll hoppas jag att det fortsätter, att alla bidrar och att vi får bra utdelning på våra lägen.


Jag vill absolut inte ha straffläggning!!
Kommentera