1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481449 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1394015

Sv: Parodin Marknadsavdelningen
Paddan: alkolholförsäljningen bör vara en kassako man vill fortsätta utveckla. Det var väl dock rekord i sena lördagsmatcher hemma i fjol så det kan nog bli svårt att upprepa den försäljningen i år.

Jag håller helt och hållet med om att barerna är helt värdelösa på att få ut sina beställningar. Största problemet där är admin-tiden det tar att betala med kort. Efterfrågan är återkommande betydligt större än utbudet i pauserna, det är alltid kö. Kanske kan man subventionera priserna under period för att jämna ut efterfrågan lite. Å andra sidan lär man väl av andra än ekonomiska skäl vilja ha alla besökare ute på läktaren när spelet är igång.

Vad det gäller souvenirerna tycker jag man visat tecken på lyhördhet, man införde förra året några prylar med retro-stuk. Tyvärr vart de väl inte så snygga i de flesta fall. Speciellt då det gäller kläder tycker jag man kan kräva snyggare, mer stilrena och  diskreta plagg som riktar sig till en äldre publik än 5-åringar.

Tycker webshopen behöver en rejäl ansiktslyftning med.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Parodin Marknadsavdelningen

Dirigo: Det ska bli intressant att se hur Växjö Lakers lyckas med sin ambition att göra den nya arenan "kontantfri". De försöker alltså att styra över det mesta till kortbetalning och särskilt med hjälp av ett nytt Lakerskort där man ska kunna betala alla sina inköp och även tanka kortet på arenan.

Jag har för mig att jag och några andra lanserade idén för några år sedan om att göra MoDo Hockeys seriekort till ett arenakort där man skulle kunna ladda in pengar och använda ett enda kort till alla transaktioner i arenan som inträde, souvenirköp, mat- och kioskvaruinköp.

Kommentera