1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1397883

Sv: RE-building the future 2011/2012
Gustafsson: varför skulle det inte kunna göra det, det är väl bara att direktlänka det från huvudsidan. Sedan är der väl upp till den externa att driva forumet så pass bra att alla känner sig välkomna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
qwertas: Det är lätt tänka att MoDo är en liten klubb från en liten stad där hockeyn är religion. Det är förvisso sant, men MoDo är även en av Sveriges populäraste idrottsföreningar. Det finns många rättrogna människor runt om i landet. För Roine 15 år i Örnsköldsvik så kvittar det fullständigt om ett forum heter "Officiellt forum för MoDo Hockey" eller "Lumberjacks forum". En jämnårig i landet skulle dock antagligen känna sig mer välkommen på ett officiellt forum än på ett forum för en supporterklubb som man inte är med i. Namnet i sig stöter bort människor.

Den andra delen är varför folk skriver. Anledningen är för de flesta är att någon ska läsa det du skrivit. På ett supporterforum skriver du för dina jämlikar, men på ett officiellt forum har du iaf illusionen att någon betydelsefull kan råka snubbla över det du skrivit. Någon representant från ditt favoritlag kan läsa vad just du tycker. Det ger en känsla av delaktighet och det är säkerligen något som lockar fler att skriva.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
qwertas: Dom övervägde inte beslutet överhuvudtaget. Dom har inte heller värderat marknaden seriöst för fem öre. Det är ju just det som är problemet. Jorden är platt. Punkt.
Kommentera