1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481244 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1415174

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:" o, jag vet vad Facebook är. Jag försökte bara bevisa en poäng. Har man en funktion "skicka in dina frågor till spelare X" så ska man givetvis marknadsföra den, inte ha den som något "easter egg" för folk som av en händelse råkar följa MoDo just på Facebook. Då har man uppenbarligen inte fattat någonting om hur man säljer en produkt.

Det är sorgligt hur amatörmässigt detta sköts. Hoppas det blir bättring när vi slipper rosen med den röda mulen."

Det är ju det här som är effektiv marknadsföring, nu väcks ett intresse om Modos facebookprodukt. De vill givetvis att vi ska följa sidan kontinuerligt och inte få hintar om vad påskägget innehåller från hemsidan. Nu sprider sig ryktet om vad som kan hittas på facebooksidan som en löpeld bland modofans och skulle det hintas på hemmsidan så skulle vad jag tror inte samma hype uppnås.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
arnio:

Hur tänkte du nu? Inte alls förmodar jag. Varför skulle människor som inte har Facebook få för sig att skaffa det om det inte görs någon marknadsföring? Och varför skulle MoDos mål vara att flytta över trafik från sin splitter nya hemsida till Facebook?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
En gång i tiden var John Lind en av MODOs mest lovande juniorer, för en par säsonger sedan fick han lägga av alldeles för tidigt pga hjärnskakningsproblem.
Kommentera