1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481097 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1415229

Sv: Apropå ingenting...
arnio:

Hur tänkte du nu? Inte alls förmodar jag. Varför skulle människor som inte har Facebook få för sig att skaffa det om det inte görs någon marknadsföring? Och varför skulle MoDos mål vara att flytta över trafik från sin splitter nya hemsida till Facebook?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag tror att tanken var att ge de som redan följer MODO på facebook chansen att vara delaktig och ställa sina egna frågor till en spelare, inte att flytta någon trafik.

Sedan kan man tycka vad man vill om det hela.

Jag själv jobbar på ett stort svenskt företag som är väldigt framgångsrika inom sociala medier. Vi promotar inte alltid våra facebook-aktiviteter på vår webbsida heller.

Det kommer alltid att finns personer som inte är nöjda men MODOs arbete med sociala medier har ju precis startat, man måste ju ge dom en chans och inte ta fram stora sågen så fort något görs bara för att det inte görs som just några önskar.

Jag har inte själv något Facebook-konto så jag har ingen aning hur MODO sköter sig där. Dock är jag av åsikten att företag/föreningar bör finnas på Facebook med tanke på massan som skriver och läser där varje dag.
Kommentera