1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482935 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1431867

Sv: MoDo - AIK 111125
Tycker det är helt ofattbart hur man kan ändra ett vinnande lag. Tempot i skridkoåkningen skönk drastiskt i och med Skröder och Samuelssons intåg i laget. Någon mer än mig som inte saknat dessa två?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - AIK 111125

digitalbath: så kan man väl) som jag skrev inan matchen igår) inte våga hoppas på för mycket eftersom modo aldrig vinner dessa matcher.

Ytterst mediokert, detta var en match som modo förtjänade att vinna. man var bättre än aik på allt utom att göra mål, aik fick en hemsk utdelning och tellan bör få stå åt sidan ett tag nu till förmån för forsberg.  Samuelsson fick sin chans igår och han tog den inte, jag hade hoppats att han skulle komma in med lite självförtroende men jävlar vad fel jag hade, killen är ju talanglös i princip allt!?! USA måste ha ett jävligt taskigt ungdomslag om samuelsson anses som de större talangerna, personligen så skulle jag nog inte räkna in han i topp 5 i modos J18 lag ens, men men jag hoppas att man byter ut han till nästa match!

Kommentera

Sv: MoDo - AIK 111125
digitalbath: Slröder gör sin kedja klasser bättre. Löjligt att gnälla på honom.!
Kommentera

Sv: MoDo - AIK 111125

digitalbath:

Skröder gör ändå två förstaassist idag och är inte inne på ett enda baklängesmål. Han må vara slö men han tillför detta laget något. Jag tror inte vi är bättre utan honom.

Kommentera

Sv: MoDo - AIK 111125

Nicky D, skriver följande på Twitter; -

Trist att en av elitseriens sämsta backar går in och kastar handskarna mot våran bästa spelare och båda får matchstraff! Patetiskt!! 

Instämmer helt o hållet!

Redigerad kommentar

Kommentera