1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480544 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1447856

Sv: En Timrå Tattare enligt er
Gustafsson: Nu är det ju dessutom så att fler än Robbin har hoppat av styrelseposter i LJ's.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Timrå Tattare enligt er
Salle:
Jag känner att jag bara behöver klargöra några saker för att inte fel information skall börja läcka ut åt höger och vänster.

Robbin avgick pga ett gamalt The Reds-gäng trakasserier. Detta kombinerat med brist på motivation och tid gjorde att bägaren rann över. Jäkligt tråkigt att ett fåtal individer lyckas med den bedriften innan klacken/klubben hinner agera mot de personer som låg bakom det hela.

Att det blev ytterligare ett avhopp i styrelsen berodde på MODO Hockeys säkerhetsansvarigs uttalande, om att de personer som låg bakom dådet skulle utredas, men att det mer snackades än agerades.

Nu, efter någon månad, har den person som blivit utpekad som ledaren bland dessa supportrar blivit avstängd i väntan på utredning, hur det går i den utredningen låter jag vara osagt då jag inte har nån som helst koll på vad som görs.

Efter att den personen blev avstängd har delar av den grupperingen tagit sig en funderare och faktiskt börjat jobba aktivit för att samarbeta tillsammans med Lumberjacks. Detta kanske förhoppningsvis kan göra att Robbin får ett sug att komma tillbaka. Men även där är jag för oinsatt för att uttala mig.

Tycker det kan vara rättvist att dela ut rätt information så vi slipper alla spekuleringar om hur det ligger till.
Kommentera