1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482739 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1448094

Sv: En Timrå Tattare enligt er

Bad_Brett:

Så det är ok om man säger till kompisen brevid att Andreas Jämtin är ett jävla mongo men om man höjer rösten så ska man bli utslängd?

Det är 5,888 personer i snitt på Modos hemmamatcher. Ska vi övervaka allas samtal för att se till att ingen säger någonting dumt? Eller är det OK att säga kränkande saker så länge ingen hör?

Eller är det bara klackmedlemmarna som ska regleras?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Timrå Tattare enligt er

NikkiNine:

Är det retoriska frågor du ställer? Det är väl klart att det är mer okej att viska dumheter i kompisens öra än att ställa sig upp framför en småbarnsfamilj och skrika "ANDREAS JÄMTIN ÄR ETT JÄVLA MONGO". Det vissa riktlinjer för hur vi ska bete oss som gäller överallt annars i samhället. Varför ishockeyarenor skall vara en frizon för osmakligt beteende är en gåta för mig.

Det handlar om att visa respekt för andra människor, både aktörerna på isen och de som sitter runt omkring en. De flesta småbarn tycker nog inte att det är speciellt trevligt att sitta brevid en spritstinkande gubbe som vrålar könsord åt domaren stup i kvarten. För guds skull, det är ishockey vi pratar om. Familjeunderhållning!

Kommentera

Sv: En Timrå Tattare enligt er

NikkiNine, Bad Brett:  Öhum, jag tror vi förstår era argument o ståndpunkter, ni har båda rätt.

Det är Match ikväll! FRED på jorden! Krig i rinken! Giv oss poäng!

Kommentera