1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482651 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1448124

Sv: En Timrå Tattare enligt er

Bad_Brett:

Ponera då att man sitter brevid en småbarnsfamilj och säger till kompisen brevid, i vanlig samtalston (i den nivå den nu är vanlig på en ishockeymatch) att Jämtin är ett jävla mongo. Det kanske är taskig känsla, men ska han då slängas ut? Hur ska man ha koll på det?

Säg att klacken bestämmer sig för att sjunga någonting om Timråtattare. Ska hela klacken slängas ut?

Jag förstår var du vill komma med det hela, men jag är övertygad om att det inte går att kontrollera vad personer säger på ett vettigt sätt. Jag tycker också det är barnsligt att sjunga Timråtattare men det är något som Lumberjacks/klackledarna behöver ta upp för att få bort det, inget som man kan slänga ut individer för. Och man kan inte kontrollera vad 5888 personer säger.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Timrå Tattare enligt er

NikkiNine:

Jag förstår inte varför du envisas med detta hårklyveri. Alla skriker vi ibland ut dumheter av ren frustration (Jag var ju en av de som försvarade Sevc), men det är en helt annan sak. De jag vill åt är de idioter som sätter det i system att vråla könsord så fort laget åker på en utvisning eller släpper in ett mål. De är inte svåra att upptäcka, de hörs och syns över halva arenan. Och de är oftast återkommande inslag på matcherna. Och jag lovar dig, slänger du ut dessa idioter 2-3 gånger så kommer de allra flesta av dem hålla käften sen.

Kommentera

Sv: En Timrå Tattare enligt er

Bad_Brett:

Det roliga i hela den här diskussionen (vi har samma åsikt, men olika utförande) är väl att om Modo hade satt in resurser på att bevaka vad som sägs på läktaren och slängt ut folk till höger och vänster så hade du varit upprörd över att Modo inkräktar på personers privatliv och att man minsann har mänskliga rättigheter och hela köret.

Kommentera