1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481856 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1449550

Sv: MoDo - SAIK 2011-12-11

Wayne Gresky:kanske kommer detta uppehåll lägligt då jag tycker många såg trötta och sega ut!?  vi gör en medioker match idag men är ändå nära att få till en kvittering i slutet, som du säger så är det för många individuella misstag som sabbar matchen, klantiga utvisningar och felbeslut i avgörande moment, sen hade sockan ingen bra match.

som numo skrev så ser han oengagerad ut ibland, tja faktiskt, enkla pucker från blå väljer han ofta att bara stöta iväg med stöten ist för att försöka göra nått bätte som att hålla den alt. vinkla ner den i hörnet.

madsen har helt kommit bort och har tappat målsinnet och den kjedjan med andersson och räk spelar mest i sarghörnen, man bytte andersson mot hedman där i slutet och det blev genast bättre, kanske ska hari gå in där?

sen kan jag bara inte sluta undra vad ulf tänker i båset när man med 15 min kvar innan juluppehåll spelar spelare som är iskalla offensvit?, ist för att gå ner på folk och lira dom hetaste för att få in en kvittering?!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - SAIK 2011-12-11

Berka: Jag tycker det är både och med det här uppehållet.

Vi har haft en grym period nu sen sista uppehållet och tagit väldigt många poäng, och därför skulle det vara skönt att bygga vidare på det här. Smida järnet medans det är hett youknow? :)

Men samidigt så tycker jag att vi har tappat i intensitet under de sista matcherna. Det har inte varit samma energi i laget och både mot LHC och Växjö tar vi 2 poäng, trots att vi skulle kunnat förlora bägge matcherna. Kändes som att den här förlusten kom lite retroaktivt. SAIK var inte värda alla tre poäng idag, man hade det där lilla flytet som vi haft på slutet.

Med Tellan i mål tror jag att vi skulle kunna ha fått, minst, oavgjort. Men någon gång måste ju Sockan få stå ifall vi vill ha någon återväxt på målvaktsfronten.

Hoppas verkligen att våra landslagsspelare inte blir skadade nu, det skulle vara otroligt surt.

Kommentera