1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481845 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1449562

Sv: MoDo - SAIK 2011-12-11

Bad_Brett: Jag håller med du, jag. Inte skulle du väl nedlåta dig till 'tack för att du skriver, så jag får något att skratta åt'-drapor? Eller attribuera din meningsmotståndare självvald politisk hemvist, bakgrund och studieval så att man kan haka på med smädelser kring dessa?

Haha. Jag är den första att erkänna att jag skriver ohyggliga mängder bajs och infantiliteter. Du däremot är något helt annat. Och då tänker jag inte på det du skriver.

Håll fanan högt, broder!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - SAIK 2011-12-11

Bragd-Birger:

När vi diskuterade integrationspolitik var det faktiskt relevant med politisk hemvist. I övriga fall får jag be om ursäkt. Sedan har jag aldrig hävdat att jag är perfekt och aldrig gör fadäser, för det gör jag. Framförallt kan jag ha kort stubin ibland. Om jag har sårat dig med någon av mina kommentarer så är jag såklart jätteledsen över det, för det är aldrig acceptabelt.

Det är jättebra att du tar upp detta, för det är när man blir påmind av andra om sina brister som man verkligen kan rannsaka sig själv och jobba på att bli en bättre människa. För precis som du tar upp, har jag inte alltid levt som jag har lärt och det är jag ledsen över. Jag antar att det i regel är lättare att upptäcka brister hos andra än hos sig själv.

Kommentera