1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482402 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1450201

Sv: RE-building the future 2012/2013

Funderade lite och en stor nyckel till nästa år är att Danielsson förlänger. Inte nog med att han skulle kunna bli en del av stommen och är en riktigt bra ishockeyspelare, jag tror att det ökar våra chanser att få behålla Dick Axelsson ifall Detroit fortsatt hatar honom. Dick verkar vara ganska bra polare med Nicke, Ahnelöv och Ritola och att ha alla tre i laget hjälper nog en del.

Undrar hur Zuccarello tänker om nästa år? Kan tänka mig att Rangers ger honom ett qualifying offer och då är han ganska körd i NHL om inget lag vips skulle få för sig att trada för honom, men han verkar inte vara särskilt het på marknaden.

Tänk er följande lineup...

Skröder-Sundström-Zuccarello
Axelsson-Ritola-Danielsson
Hari-Påhlsson-Svensson
Madsen-Andersson-Westin

Schremp, Forsberg, Hedman, Svartvadet (någon som vet om vi betalar något för honom fortfarande eller om försäkringar täcker allt?) ut, Påhlsson och Zuccarello in.

"Men Zuccarello kostar för mycket!"

Jag är helt övertygad om att Zuccarello är en sådan spelare som företag runt om i Örnsköldsvik skulle älska att sponsra. Så om det skulle vara så att det fattas några kronor kan man nog ganska enkelt få till extern finansiering för honom.

Ja, det är en dröm, men det sägs att man ska jaga sina drömmar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013
NikkiNine: Ritola kan nog bli aktuell för NHL igen kan jag tänka, Danielsson lär lämna för att käna lite deg, Axelsson åker nog hem igen, Zucca återvänder aldrig, Påhlsson avslutar inte sin karriär i Sverige...fast den som lever får se
Kommentera

Sv: RE-building the future 2012/2013
NikkiNine: Själv tror jag att Danielsson är förlorad för KHL. Men det vore ju trevligt om Macke kunde sy ihop något liknade LHC:s deal med Weinis och Mårtensson. Alltså att vi ger honom ett treårskontrakt och hyr ut honom för plenty rubels till någon oljeoligark.
Kommentera