1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1455696

Sv: MoDo - Luleå 120107

Ingen i LJs kärna var inblandad i något bråk igår, flertalet privatpersoner var det dock, varav en som tycker att det är ok att hota if you get my drift.

Att basha LJ bara för att det är de som är närmast till hands visar bara på okunnighet och att man inte har någon som helst aning om vad som hände under matchen igår.

Och LJ har inte heller någon inblandning i pengainsamlingen, det är MTS, en helt annan organisation som skramlar. Så än en gång så bashas LJ bara för att de ligger närmast till hands.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Luleå 120107

popcorn: Om folk i klacken beter sig illa åt på läktaren är det väl inte så konstigt att LJ får ta skit för det, det är ju trots allt suporterföreningen. Som utomstående kan man väl inte veta skillnaden..

En supporterklubb i ishockey förknippas med klacken, konstigt vore väl annars.

Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 120107
popcorn:Då får jag väl be om ursäkt då! Men jag var upprörd och besviken när jag kom hem i lördags. Det är ju bra om LJ är oskyldiga till det som hände mot Luleå.
Kommentera

Sv: MoDo - Luleå 120107
För övrigt så anser jag att Tellan blivit allt bättre under säsongen. Masken som målvaktstränare känns hur rätt som helst, för Tellan har växt från en hyggllig målvakt till att nästan vara en matchvinnare på slutet.
Kommentera