1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482404 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1458325

Sv: Linköping HC - MoDo Hockey 2012-01-16

NuMo:

Jag tycker att det är ytterst märkligt att man inte orkar tända till i en sådan här match. Vinst skulle innebära 10 poäng ner. Nu blir det istället 4 och kniven är återigen mot strupen.

Det lustiga är att matchen egentligen inte alls är körd. Att hämta upp fyra mål mot ett skräpgäng mot Linköping skall vara långt ifrån omöjligt. Vi får väl se om någon blir sugen på att spela lite ishockey i tredje, eller om det är roligare att vara åskådare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - MoDo Hockey 2012-01-16

Jag tycker inte alls det är särskillt förvänande. Vi har spelat bra i en lång period, stundvis har resultaten varit mer än vi förtjänat. Sånt får en reaktion oftast. Ikväll var vi inte beredda att ta kampen.
Det kommer sådana här matcher emellanåt. Det viktiga är att vi inte hamnar i en lång svacka utan att spelarna tar tag i det som är fel och inte skyller på andra.

Ikväll är jag inte orolig, men blir det samma elände på onsdag mot HV så är jag orolig.

Vi får 6 av 9 poäng på denna borta turné, ett resultat som jag hade accepterat med glädje innan matcherna. 

Kommentera

Sv: Linköping HC - MoDo Hockey 2012-01-16
Bad_Brett: Stämmer analysen/farhågan om att våra backar är slut, då hinner vi inte ikapp några fyra mål. Är det inställning ja, vem vet. Det kräver i sådana fall en av de värsta kölhalningar en coach gjort i en periodpaus.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Linköping HC - MoDo Hockey 2012-01-16

Bad_Brett:

Du ger dig verkligen inte.

I övrigt så behöver vi vinna varannan av kvarstående matcher för att nå upp till 79 poäng som borde vara säkert från Kvalserien åtminstone. Det är inte jordens undergång att vi gör en plattmatch...

Kommentera