1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481618 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1482184

Sv: RE-building the future 2012/2013
Wayne Gresky: Absolut vistt är det så! Som jag skrev mycket som hänt runt Dicken under säsongen innanför modos väggar har vi ingen aning om... men jag gissar att det varit väldigt mycket energi som har gått åt till att få honom att dra åt samma håll då det gäller träning å rehab bla... Sen att han har en enorm talang som man blir så frustrernade över att den inte blommar ut är ju en annan sak.. Man måste se helheten och även om vi skulle ge honom 70% mindre i lön till kommande säsong så skulle nog inte energin som krävs för att hantera honom bli mindre...  Att han indirekt säger att han skulle vilja vara kvar gör ju iallafall det hela lite mer hoppfullt att vi kanske skulle kunnat få ordning på honom... Men det kanske är ett hopplöst fall?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

Örnen:Njaa, jag tror inte för ett ögonblick att Dicken bara skulle kunna "blomma ut " nästa , eller nån helt annan säsong - jag tycker det känns som han har fel inställning, att "det löser sig", utan att nånsin behöva jobba hårt?!?Möjligt jag, o andra får fetfel, men tror dock Axie kommer förbli något av "problembarn", som sagt tar mkt mer energi av övriga, än vad han ger tillbaka.

Har bara allt för många ggr i vinter sett han ta puck, välja svårast möjliga väg in i offens zon, gärna bröta fast ihop med 3 motståndare, tappa puck, sen "försvinna" ur spelet för 5-10 min. Näe, Lycka till nån annanstans.

Kommentera