1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1488303

Sv: Apropå ingenting...

spud: Växjö verkar ha sjuka pengar. Heikkinen och Gerber fick båda sanslöst bra med pengar för att spela i Växjö. När Ekholm var på väg till Sverige så kunde de hosta upp sanslösa pengar och Holös blev ju inte direkt billig han heller. Sedan plockade de två slovaker på slutet som ingen annan hade råd med heller.

Jag tror att det är kommunen där som gömmer fet sponsring under rubriker som typ infrastrukturbidrag för arenan och liknande.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

J F K: Det handlar även om att de har en stor del av truppen kvar med allsvenska kontrakt och därmed allsvenska löner, när dessa förhandlas om kommer spetsvärvarbudgeten att få stryka på foten i och med att vattenbärarna kommer att bli dyrare. Detsamma gäller AIK, de kommer att bli mycket kostsamt att behålla ex. både Rosén och Gynge vid nästa förhandling då deras värde har höjts avsevärt samtidigt som resten av truppen blir dyrare.

Nä, det är bättre med Timrå, inga pengar och inga indikationer på att någon exentrisk pantburksmiljonär kliver in med åttsiffriga belopp och driver upp lönerna.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Var det inte forne tennisesset Stefan Edberg som öste pengar över klubben? Då borde det väl finnas i princip hur mycket pengar som helst?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Dessutom så lade de ett jättebud på Petrasek. Har för mig att Petrasek sa om det var för pengarna så skulle han ha gått till Växjö och inte till Hv.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: det är väl allmänt känt att en fd världsetta har vikit upp sin plånbok. Dock har jag inget riktigt belägg för det utom att just alla säger det, men poffa har ju godkänt det som bevis här.
Kommentera