1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1510948

Sv: Apropå ingenting...

Paddan: Har pratat med en som såg matchen. Det såg tydligen oerhört håglöst ut och ingen utmärkte sig i positiv bemärkelse.

Som jag tidigare sagt så är jag inte orolig för de etablerade, men sådana som Hari, Possler, Spina, Byström och liknande borde ju göra allt för att visa att de ska tillhöra laget och vara Uffes förstaval. Där tycker jag att det är oerhört dåligt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

J F K: Jag såg matchen och håller med om att det var oerhört håglöst mm

Fast ungtupparna visade framfötterna så gott det gick. Men dom är inte där än. Dom hinner inte riktigt med i ES-tempot helt enkelt, än... Hari är dock väldigt väldigt nära. Spec om han får hjälp av tex en nyttig Madsen som idag.

Spina kämpade och slet men med två kedjekamrater som inte är på topp så är det svårt.
Det som värre är, och det pratade vi lite om efteråt, att Björn Svensson som ju har tillräckliga kvaliteter OCH hänger på gärdsgården med ungtuppar i hasorna, inte tog för sig mer i en sån här match. Han gör sitt jobb men det händer inget mer.

Den kritiserade Kfop är ju lite i samma läge men han sliter, jobbar hem, och gör sällan tydliga tabbar och får därmed tränarnas gunst. Även om det inte händer nåt
särskilt positivt framåt för den delen.


Dock så är jag mer orolig för Starkbaum och Stehlik.
Bondskurken såg osäker och fladdrig ut mest hela tiden och med lite osäkra och otajmade backpar så blev det inte bättre.
Stehlik kom ofta fel och när Viklund lätt som en plätt rundade honom för sitt snygga MoDo-mål så var det nog fler än jag som tänkte på en vägkon. Han hinner inte med att nyttja sin styrka, fysiken, helt sonika.


Dock så var det bara en träningsmatch. Dessutom med två tänkta ledarprofiler vilande.


Måste bara avsluta med en rolig grej.
Foppa var på plats och alla ungar, samt en hel del fäder, var framme i periodpauserna för att få sig en autograf och/eller en bild på legendaren. (Bra mycket mer än AIK-legendaren Tärnström som också var på plats tex)
När Spelarna kom ut på isen efter 1:a paus så kikade Susse upp emot läktaren med fundersam blick över varför det var så mycket folk i kö.
När han såg Peter skriva och smila för fulla muggar så åkte han ifatt Skröder och "skvallrade". Ju närmare dom åkte desto bredare blev deras flin.  (bilder finns och kommer läggas upp nånstans vid tillfälle.)

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

J F K:

Å andra sidan fick både Spina och Possler lovord efter förra matchen, så man kanske ska hålla i sina hästar lite såhär på försäsongen även fast jag håller med dig i din åsikt att juniorerna/Spina bör vara spelarna som tar för sig mest nu.

Kommentera