1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1512050

Sv: Apropå ingenting...

J F K:

Öberg kunde spela med två offensiva spelare i Little och Karlsson, så förhoppningsvis kan väl Müller och Kempe göra något vettigt med pucken.

Ingen intern lösning kan ersätta Påhlsson (och högst tveksamt ifall en extern kan) men eftersom att vi inte direkt har ett överflöd på renodlade centrar så står väl valet mellan Hari och Öberg. Där tycker jag att Öberg spelstil är mer lik Påhlssons än Haris.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Nikki Nine: Tråkigt värre. Tyvärr tycker jag det är väldigt lite som skiljer modos forwards från förra säsongen med modos forwards denna när man räknar bort Samme.

När man redan nu vet att en av toppspelarna kommer vara bort ca 5-6 månader så tycker jag man ska handla.  Jag förstår om man inte har råd att värva någon ersättare, men försäkringen lär väl täcka en hel del. Sen kanske det inte finns så mycket intressant på marknaden.  

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Nikki Nine:

Håller med om det. Tror inte Hari är mogen att bemästra centerrollen på den här nivån, än. Jag hoppas på en värvning, vi har inte råd att tappa massa poäng i början. Den kommer bli snorjämt i år.

Kommentera