1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481108 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1513447

Sv: Apropå ingenting...

InVinoVeritas:

Nu hoppas jag man skiter fullständigt i Hockeyligan. Jag menar, här har vi en världstjärna som bara står och väntar på att få hoppa in och spela för en billig penning. Ska man då tacka nej till detta för att följa ett beslut som i första hand handlar att vara rädd om ekonomin?

Hur går det för Modos ekonomi om de åker ur Elitserien? Vad kostar det att värva en ersättare av samma kaliber som Ritola och Påhlsson?

Skit i överenskommelsen. Det där med att man inte får plocka in spelare från NHL för att ersätta långtidsskadade spelare tycks ju dessutom bara vara något nytt konstigt påhitt.

Nåväl. Jag tycker att MoDos försvarsspel börjar se riktigt bra ut. I mina ögon är dock Byström ett bättre alternativ än Torp. Jag hoppas att Torp inleder säsongen som sjundeback.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett:Kostar förmodligen lika mycket om Modo skiter i det då man risker att bli utesluten av ligan, i praktiken betyder det att man inte får ta del av tv-pengarna.

Man får ta in spelare på korttiskontrakt men endast spelare som saknar ett kontrakt vilket ingen av NHL-spelarna gör. 

Hur som helst så tror jag inte att sista ordet är sagt angående detta med att plocka in spelare från NHL. 

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Nä jag förstår inte skillnaden att plocka in en för tillfället tillgänglig Steen än att MoDo korttidsvärvar nån finne eller KHL-spelare.

OM Macke/MoDo öppet skulle fråga Hockeyligan tror jag bara Frölunda skulle skrika sig hesa. Det skulle gnällas men jag tror ändå dom skulle gå med på det till sist.

Man måste kunna skilja på de olika "reglerna" (korttids vid skada och inga NHL-spelare) och låta den förstnämnda gå före.


Annars måste HL skriva tydligare regler typ att alla lag får peka ut 4st "nyckelspelare" förutom målvakterna som dom kan få ersätta vid liknande situationer.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Vi får väl söka dispens.
Kommentera