1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481551 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1516161

Sv: Skellefteå AIK - MoDo Hockey 2012-09-13
Berka: Personligen blev jag genuint ledsen av att se Marcinko få speltid när Janos Hari fick hålla upp hela fjärdekedjan på egen hand - och skapa fler skottlägen för medspelarna än hela tredjekedjan under matchen - samt Possler fanns i Öviksområdet. Vilken jävla nobody.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - MoDo Hockey 2012-09-13

Mano: Jag tycker personligen att Marcinko såg rätt ok ut med tanke på att han ligger en bit efter övriga truppen i träning och jag tycker inte att han såg så bortkommen ut i anfallszon som vissa förhandsrapporter antytt.

På centersidan tycker jag att både Madsen och KFop var bra mycket svagare. Sedan tycker jag absolut att Hari borde få en mer framträdande roll i laget sett till vad som händer på isen. Men det är möjligt att det finns andra bakomliggande disciplinära orsaker till den undanskymda rollen.

Än så länge är jag måttligt imponerad av Spina, kvick och rivig javisst, men det ska bli intressant att se om han lyckas bidra till att skapa den tyngd och det tryck som Sundström och Skröder brukar vara så skickliga på att få till.

Kommentera