1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481074 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1516314

Sv: Skellefteå AIK - MoDo Hockey 2012-09-13

Bad_Brett:

"Vi släpper in 4 mål på 9 skott i första perioden och du fäller yttrandet:

"Problemet är att vi har för få naturliga målskyttar, simple as that."

__________________________________________________________

Haha, ja man kan ju läsa som man vill...

Jag syftade nog mer på att vi skjuter 33 skott och spelar powerplay hela matchen och trots det mäktar vi bara med ett mål.

Nåväl, vi får väl se vem som får rätt i slutändan.

JFK: Ditt patetiska försvar av Muller känns extra roligt efter att ha sett honom totalt missa fem av fem! Direktskott i PP där pucken kom alldeles perfekt till honom. Killen är en minst sagt medioker hockeyspelare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - MoDo Hockey 2012-09-13

Sawchuk: det finns ju kanske en del här som inte vet att du faktiskt varit/är involverad i hockey på heltid och faktiskt kan en hel del. Men jag måste ju säga som så att du hjälper till ganska bra för att folk skall tro att du inte kan ett smack om hockey när du spyr ur dig saker som det vore ett faktum.

Om Müller vore medioker så skulle han inte vara en av tyska ligans absolut bästa forwards. Han skulle inte heller utmärka sig speciellt mycket internationellt vilket han gjorde förra VM. 

Visist finns det snubbar som man absolut inte förstår hur de kan få ett NHL-kontrakt men oftast så beror det på att spelaren ifråga är rätt så bra, inte medioker som du tycks tycka. Nu har dessutom den här mediokra spelaren lyckats lura Macke och Peter att han har något och fått kontrakt här också, hyfsat bra gjort av en medioker spelare att lyckas lura sig igenom tre ligor.

Man kan ju faktiskt ha en dålig match, ha svårt med omställning eller så utan att för den delens skull vara en medioker hockeyspelare.

Personligen så tror jag att Müller kommer tillhöra Modos bästa målskyttar när vi summerar den hör säsongen.

Det var många som ifrågasatte mig förra året också när jag kom med utspelet att Ahnelöv skulle tillhöra MODOs bästa backar förra året, han startade inte heller speciellt bra men alla såg ju hur det blev sedan.

Min poäng är att man bör ge spelarna lite tid innan man tar fram röjsågen och tokslaktar någon.

Kommentera

Sv: Skellefteå AIK - MoDo Hockey 2012-09-13

Sawchuk:Medioker eller inte. Du säger att han är sämre än Hedman och det är det jag verkligen inte håller med om. Vilken av de spelarna gör flest poäng i vinter? Då spelar ändå Hedman i Luleås förstakedja och Müller i tredjekedjan just nu.

Hedman hade aldrig kommit till de lägen så att han fått fem chanser till direktskott.

Kommentera