1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482915 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1529363

Sv: Apropå ingenting...
Varken Byström eller Stehlik imponerar på mig, kanske är det läge att ta hem Westin ändå? Först tycker jag dock att man skall testa hur Robert Hägg fungerar i ES.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Gustafsson: Hägg är förvisso värd en ordentlig chans, men jag anser att våra backar skulle presterat mycket bättre om coachingen inte var så dj**la märklig. Stehlik med Torp??? Två defensiva backar som inte ska ha puck, men som är starka framför eget mål. Lehtivouri och Cumiskey. Två spelande backar som ska ha mycket puck, men spendera mindre tid framför eget mål. Ett barn hade fått ihop den ekvationen!!!

Lehtivuori har -6 och Cumiskey har -3. Hur kan man inte begripa att två så bra backar underpresterar när de spelar ihop?

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gustafsson: Jag tycker det är helt klart värt att behålla Stehlik. Vi behöver en stor kille som kan inskränka lite respekt i motståndarna när det hettar till lite, det och det faktum att han hjälper domarna att hålla spelet på en passande nivå med tanke på att få vågar stå upp emot honom, gör att han blir en keeper.
Kommentera