1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1531228

Sv: Apropå ingenting...

Wayne Gresky: Här har du absolut en poäng. Jag tror att ingen ledare vill att NHL-spelare ska vandra fram och tillbaka en hel säsong. Det, om något, är verkligen någonting vi ska försöka undvika.

Nästa gång kanske något annat lag samarbetar med något eller några AHL-lag om att rotera spelare via elitserien. Då kan man med lätthet hela tiden ha flera europeer som flyttar emellan och möjliggör att man har artistkontrakt då de aldrig riskerar att behöva stanna i sex månader.

Nej, ju mer jag tänker på det, desto mer framstår Brynäs värvning av Franson som ett mycket större hot mot svensk hockey på sikt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

J F K: Vad ska man då hoppas på mot Warulfven ikväll som sven.savage skulle sagt?     Efter några torskar här på slutet samt lite halvknackigt spel från defensiven samt målvakter så hoppas man ju att oscar A kan storspela ikväll. Men det jag kanske mest hoppas är att sundström/skröder får igång nått som kan liknas vid spel över HELA banan och inte bara vara sådär småfarliga framåt men långsamma och slarviga i övrigt!

Man ska ju inte tipsa här i böckerna har jag hört men jag slår till på ett 4-3 till modo efter övertid, cumiskey  sista målskytt.

Kommentera