1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481144 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1533004

Sv: Timrå - MoDo 121103
Berka:Ja det är för jävligt. Extra trist att idioterna stödjer samma lag som jag. Supportervåld verkar vi alltid få dras med och inte vet jag om det var så fantastiskt mycket bättre förr? Mitt tidigaste minne var när jag 1983 som småskraj (men överlycklig) sextonåring mer eller mindre sprang från Delfinen ut till supporterbussen för att komma undan alla HA-typer till luleåsupportrar. Efteråt pratades det en hel del om att några hade fått uppsöka sjukhus. Vi närmare eftertanke så kan det nog ha varit en artikel i ÖA om det också!?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MoDo 121103

bj21: Jag har själv aldrig upplevt något sådant, nere i jerusalem festade vi med HV supportrarna under en helg och dubbelmatch i ett slustspel på en modo supporteresa, var hur trevligt som helst, i sthlm gick det även bra på en liknande resa med LJ när en viss #21 satte avgörandet i OT, i leksand kände man sig lika välkommen som alla andra, i timrå har jag heller aldrig stött på problem, osv osv.  Men det är fruktansvärt trist att folk inte kan vara goda vinnare och förlorare, sen att man inte kan behärska sig såpass att man måste slåss när man är förbannad är ju en mentalitet som faktiskt känns vanligare nu än förr.

Förr kunde man snacka hockey med folk oavsett slutresultatet, försöker du det med en 20 åring idag då får du i många fall ADHD svar blandat med hot och svordommar från en ouppfostrad snorunge som mest känns som ett mentalt kalhygge.

Tittade för ett tag sen på sporten på tv, i kanon och kalkon tog man upp just detta, att folk mer och mer hotar andra supportrar , spelare och ledare på nätet, även att man själv "ska ta självmord" vid förluster och så visade man videoklipp från totala dampanfall från supportrar.

Kommentera

Sv: Timrå - MoDo 121103
bj21: Misshandlade man inte någon av lagets ledarna (eller om det t.o.m var en spelare) också däruppe i delfinariet?
Kommentera