1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481252 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1533064

Sv: Timrå - MoDo 121103

Blake: Jo, precis. Den synpunkt Berka har brukar komma fram varenda år och likafullt har Sundström och Skröder levererat efter novemberuppehållet varenda år. Skulle de framåt jul se lika slöa ut, ja då finns anledning att göra någonting med de två.

Dock håller jag med om att Spina är lite för oberäknelig för att passa bredvid den dynamiska duon. Jag hade verkligen velat prova både Nagy och kanske Müller bredvid dem för att se vem som passar bäst. Jag tror väl personligen att Nagy kanske är det bästa vapnet, men Müller har inte dåligt spelsinne och kan säkert också fungera.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MoDo 121103
J F K: Vad är det då som gör att det tar 20 omgångar att komma igång? Får man gissa på dålig försäsongsträning?
Kommentera

Sv: Timrå - MoDo 121103

J F K: Jag anser att man bör spela med bästa möjliga lag över hela säsongen, varför ska dessa 2 få dispens med orden (varje år) "dom kommer igång, det är lugnt"  I min bok spelar de som är bäst för dagen oavsett namn på tröjan. Om dom nu är så tröga fram till nowember kanske man bör spela dom i en annan miljö, eller inte alls för varflör ska 2 från lagets första femma ha rätt att vara slöa 2 månader in på säsongen för att sen komma igång med sitt spel?

ajja en meningslös disskution då vi inte tar ut laget

Kommentera