1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1536711

Sv: MODO Hockey - HV71 2012-11-22

Rytter:

Att Madsen gjorde en bra match idag ändrar knappast det faktum att han har varit helt under isen tidigare. Han är fortfarande -8, även om han gjorde två snygga mål idag. Och defensivt var han långt ifrån klockren.

Det är märkligt. Vissa tycks tro att jag med flera har någon personlig hatkampanj mot vissa spelare. Så är det inte. Jag vill se det bästa laget stå på isen och står för att jag tycker att BS, framförallt defensivt, har en högre lägstanivå än Madsen, även om Madsen kan göra vissa spektakulära grejer var 10:e match.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - HV71 2012-11-22

Bad_Brett:

Tog du åt dig?

Du gillar kolla statistik och speciellt +/- va? Säger det allt om spelaren tycker du?

Vi kan diskutera ifall Madsen är bättre eller sämre än BS (jag tycker Madsen är en klart bättre hockyspelare än BS). Mina argument till varför BS inte ska få istid kan du läsa i tidigare inlägg till JFK. Men grunden är att vi har nu en stabil fjärdekedja och BS kommer inte göra den bättre tror jag. Han är inte heller en spelare som lyfter en andra eller tredjakedja därför sitter han på bänken och bör skeppas.

Börjar bli lite tröttsamt med folk som bara kollar statsen och sedan säger vem som ska spela och vart.

Tycker du t.ex att vi ska peta Kempe också? Han är 6+2 och -6 jämfört med Madsens 7+2 och -8.

Istället att tjata om +/- hit och dit, kom med några synpunkter på exakt vad BS kommer att tillföra till fjärde som vi saknar, kommer kedjan bli bättre och isf på vilket sätt?

Kommentera