1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482645 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1536729

Sv: MODO Hockey - HV71 2012-11-22

Rytter: Det verkar som om många påskriver mig synpunkter som jag inte har så jag kanske - än en gång - ska förklara mig.

Jag tycker att Björn Svensson sammantaget är en klart bättre spelare än Madsen. Den senare är stundtals usel defensivt, vilket inte BS är.

Dock skrev jag för länge sedan att den bästa spelaren inte alltid gör den bästa kedjan. Det handlar om kemi och en massa annat, så bara för att jag tycker att BS är en bättre spelare innebär inte det att jag anser att han ska spela i fjärdekedjan. (Allt fjant om att Öberg som i dagsläget är typ niondecenter har en fördel mot BS just för att han om vi får skador på sex centrar kan kliva in där orkade jag inte ens svara på).

Jag skrev också att Madsen är vice kapten, vilket tyder på att hans humör lyfter andra spelare. Inte heller att förrakta då det handlar om 20+ individer som ska trivas ihop och prestera bra tillsammans.

I dagsläget kompenserar Öberg och Forsberg tillräckligt bra för Madsens bristande markeringsspel, vilket gör att vår fjärdekedja de senaste matcherna varit riktigt bra.

Ska man översätta till fotboll så tycker jag att en Elmander eller Henrik Larsson i form gjorde mer nytta för svenska landslaget än Zlatan, trots att den senare är en oerhört mycket bättre fotbollsspelare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - HV71 2012-11-22

J F K:

"Dock skrev jag för länge sedan att den bästa spelaren inte alltid gör den bästa kedjan. Det handlar om kemi och en massa annat, så bara för att jag tycker att BS är en bättre spelare innebär inte det att jag anser att han ska spela i fjärdekedjan."

Ok, vad ska vi göra med BS då om han inte ska spela i fjärdekedjan? Att ha honom på läktaren och betala ut lön är ju inte så smart eller? 

Som jag sagt tidigare så kan vi diskutera fram och tillbaka vem som är bäst av dessa två, och du vet vad jag tycker och jag vet vad du tycker.

Mitt åsikt är att vi ska skeppa BS och sänka lönekostnaden, får vi skador får vi täcka upp med en junior och ge honom chansen. Vad anser du att vi ska göra med BS?

Kommentera