1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1536732

Sv: MODO Hockey - HV71 2012-11-22

Rytter:

Jag har läst de inläggen och i den här frågan är jag och JFK rörande överens.

+/- säger inte allt, men i Madsens fall är det föga förvånande att han har -8. Framförallt som center var han fullständigt horribel.

Kempe, som du tar upp, spelade även han otroligt nonchalant inledningsvis och låg på egen hand bakom många baklängesmål, men har efter uppehållet ryckt upp sig på ett strålande sätt och har varit en av MoDos bästa spelare. Men före uppehållet hade jag förmodligen hellre sett BS än Kempe.

Jag vill ha en fjärdekedja som kan gå in och spela 0-0, fylld av defensivt skickliga energispelare. Jag ser hellre killar som står på 0 poäng under hela säsongen men är inne på minimalt med baklängesmål, än en målspruta som ligger på -10.

Och på tal om +/-, är det väl föga förvånande att säsongens sämsta back, Lehtivouri, är den som har sämst i MoDo.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - HV71 2012-11-22
Bad_Brett: På tal om dåliga backar, Ahnelöv har verkligen ryckt upp sig dom här senaste matcherna. Vet inte om han gjorde ett enda misstag idag? Att jämföra med när han avgjorde matcher på egen hand..(åt fel håll)
Kommentera

Sv: MODO Hockey - HV71 2012-11-22

Bad_Brett:

"Jag vill ha en fjärdekedja som kan gå in och spela 0-0, fylld av defensivt skickliga energispelare. Jag ser hellre killar som står på 0 poäng under hela säsongen men är inne på minimalt med baklängesmål"

Gör BS inträde i fjärdekedjan den till en 0-0 kedja, fylld av defensivt skickliga energispelare?

Faktum är att vi har en senior på forwardssidan (tre med Stehlik och Alsenfelt) utanför truppen, tycker du att detta är en hälsosam situation? 

Om svaret är "ja", så vill jag inte se dig klaga ifall Modo gör ett dåligt ekonomiskt resultat i år. 

Som sagt, jag anser att Madsen är en bättre spelare, JFK och du anser att BS är det. Det vi kan konstatera är att det är jämt mellan dem och att bägge har sina upp och ner sidor, men jag tycker med anledning av hur fjärdekedjan presterar nu att BS är den som ska få lämna om någon vill ta över kontraktet.

Kommentera