1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1542292

Sv: Apropå ingenting...

zigge: Håkan Loob klev väl aldrig ur någonting? Det han gjorde var att tydligt deklarera att han inte ville binda upp sig på ett långsiktigt avtal eftersom han, tillsammans med flera andra klubbar, skulle undersöka möjligheterna att spela under en annan ligaform. Även om man kan ha åsikter om ambitionen kan man knappast beskylla honom för att verka i det fördolda eller skita i överenskommelser.

Berka: Jag kan inte linda in det. Ditt senaste inlägg var något av det dummaste jag någonsin läst. Av rädsla för mitt eget mentala välbefinnande kommer jag att undandra mig vidare 'diskussion' med dig.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bragd-Birger: skönt, eftersom du i stort sett argumenterar emot dig själv, sen skyller på att jag inte förstår?!
Helt ärligt så tror jag du begriper att ditt lags sportchef vände kappan efter vinden när man insåg att Z var på tok för dyr och att det skulle vara ytterst tveksamt om någon annan med anknytning till klubben skulle kunna dyka upp,samt att många lag avaktar med att förstärka!
Nu har avundsjukan på att Modo har Steen i truppen nått Oanade höjder, en kille som mycket på egen hand lyft Modo ruskigt mycket.
Sen kan jag nästan lova dig att hade Nordgren eller någon annan stjärna i Timrå gått sönder med en rehabiliteringstid på halva säsongen, samt att finansiärer kontaktat nubben å sagt, ta in Z vi står för notan så hade Zetterberg varit i Sundsvall dagen efter.

I stort tycker jag att det är suveränt att vi har så stora NHL spelare som vill spela i Sverige, alltså jag tror vi skulle ha i stort sett utsålt på de flesta arenor i vinter om vi tagit hem våra produkter.
Tänk dig, Steen,Zetterberg,bäckström,sedinarna,duchene,strålman,enström, mm mm mm som kamperar, de hade varit mumma det!!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Var är troll-sprayen då man som bäst behöver den?
Kommentera