1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1542285

Sv: Apropå ingenting...

Bragd-Birger:Håhåjaja, i denna fråga kan vi nog aldrig enas, det enda vi kan konstatera är väl att alla klubbar är sig själva närmast. Den HL som Loob klev ur för några år sen, då en EuroLiga var betydligt viktigare, den håller han nu åter högt.

Helber, som sagt sig värna juniorer, värvar Lee Goren osv.

Som sagt, var o en är sig själv o klubben närmast, kriget fortsätter!

Jag funderar lite om vad Nubben sa, om att det svalnat i "derbyna", knappt en tackling i årets möten, DET är väl lite synd? Bara för att båda klubbar anser sig ekonomiskt behöva den andre i samma liga, ES, behöver väl inte mötena förvandlas till vänskapsmöten? För då är det snart publiktomt även på dessa "surströmmingsderbyn", vilket vore helt förödande, för båda klubbar!

Vad ska vi göra åt detta, bröder o lillasystrar??

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

zigge: Håkan Loob klev väl aldrig ur någonting? Det han gjorde var att tydligt deklarera att han inte ville binda upp sig på ett långsiktigt avtal eftersom han, tillsammans med flera andra klubbar, skulle undersöka möjligheterna att spela under en annan ligaform. Även om man kan ha åsikter om ambitionen kan man knappast beskylla honom för att verka i det fördolda eller skita i överenskommelser.

Berka: Jag kan inte linda in det. Ditt senaste inlägg var något av det dummaste jag någonsin läst. Av rädsla för mitt eget mentala välbefinnande kommer jag att undandra mig vidare 'diskussion' med dig.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

zigge: Men bara det faktum att Allsvenskan är en hetare liga än ES bevisar att HL har agerat fel! HL borde ha tagit kontrollen över detta genom att sätta en limit på antal NHL förstärkningar som man fick ta in.
Det är parodi och fjanteri att MODO inte skall ta in Steen när Påhlsson blev skadad, PÅ vilket sätt hade någon blivit gynnad av att vi istället för Steen tagit in någon left over från Finland som blivit petad av att de tar in NHL spelare där?

Lakers har under säsongen plockat in några leftover från andra ligor istället för att ta in någon som kan dra publik både hemma och borta.

Att sen supportrarna till TIK står och försvarar sitt lags agerande är väldigt fjantigt. Ni kan med fördel gå tillbaka till dagen då Za skrev på för Zug eller vart han nu spelar så får ni se ert riktigta ställningstagande i denna fråga.

Kommentera