1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1542340

Sv: Apropå ingenting...

J F K et al: Jag gör mig gärna dum om det kan få fjällen att falla från edra ögon. Julen är altruismens högtid. Förstår dock inte varför ni bashar mig för det senaste. Jag svarade på detta från Monno:

"Visa gärna ett enda uttalande där Steen ersätter någon annan än Påhlsson? Aldrig har Modo påstått att Ritola ersatts med Steen. Det är bara skit snack som hittas på av konspiratoriska tomtar.

Vrf i hela friden skulle vi använda en kille för att ersätta två?"

Jag gav helt enkelt bara den gode Monno vad hen efterfrågade. Särskilt slutklämmen anser jag att jag lyckades bemöta på ett fint sätt.

Vassego och god jul!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bragd-Birger: Du tyder alltså det där som att Steen ersätter alla skadade Modo spelare då lr? Ersatte han Cumiskey, Sundström och Forsberg när dom var skadade också då?

En spelare motsvarar väl för tusan en spelare? Vi tog in Marcinko, han fick nöta bänk när Ritola kom tillbaka.
Att sen Ritola följde rehab planen mer eller mindre helt å hållet, eller möjligtvis att han blev hel snabbare än väntat talar väl emot att man skulle hållt han hemligt skadad som täckmantel för att ta in Steen?
Hör du inte hur löjligt det låter?

Aja. God jul på dig a. :-)

P.S Du må trolla på, men man får se det positivt, du är ju inte gurra iaf :-)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bragd-Birger:

Det jag inte förstår är varför "Nubben" är så mån om att vara kompis med Hockeyligan. Jag menar, hur man än vrider och vänder på det, är det rätt uppenbart att det är en tidsfråga innan det går åt helvete för Timrå.

- Går Timrå till Kvalserien kommer de få det väldigt kämpigt mot lag som Leksand, Västerås, Södertälje etc. Framförallt om de allsvenska lagen fortsätter med sin "NHL-doping".

- Om Timrå mot all förmodan lyckas undvika Kvalserien, kommer de missa flera miljoner i intäkter, vilket vore en katastrof med tanke på hur den ekonomiskt situationen ser ut.

Och även om laget av någon anledning lyckas klara Elitserielicensen till nästa år, tror jag alla utan skygglappar för ögonen inser att det, tyvärr, är en tidsfråga innan Timrå inte längre kommer ha ett lag i högsta serien.

Så jag kan förstå din bitterhet. Snart tvingas du välja om du vill förgylla Sundsvallsboken med dina... öhm... "underfundiga" inlägg, eller om du vill konvertera till MoDoismen.

Kommentera