1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480570 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1542347

Sv: Apropå ingenting...

Bragd-Birger:

Det jag inte förstår är varför "Nubben" är så mån om att vara kompis med Hockeyligan. Jag menar, hur man än vrider och vänder på det, är det rätt uppenbart att det är en tidsfråga innan det går åt helvete för Timrå.

- Går Timrå till Kvalserien kommer de få det väldigt kämpigt mot lag som Leksand, Västerås, Södertälje etc. Framförallt om de allsvenska lagen fortsätter med sin "NHL-doping".

- Om Timrå mot all förmodan lyckas undvika Kvalserien, kommer de missa flera miljoner i intäkter, vilket vore en katastrof med tanke på hur den ekonomiskt situationen ser ut.

Och även om laget av någon anledning lyckas klara Elitserielicensen till nästa år, tror jag alla utan skygglappar för ögonen inser att det, tyvärr, är en tidsfråga innan Timrå inte längre kommer ha ett lag i högsta serien.

Så jag kan förstå din bitterhet. Snart tvingas du välja om du vill förgylla Sundsvallsboken med dina... öhm... "underfundiga" inlägg, eller om du vill konvertera till MoDoismen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett:

- Elitserien kommer så klart att slopa sina icke-LO-kontrakt så fort ligan ställs in helt. Dit är det näppeligen långt kvar.

- 'Den ekonomiskt situationen' är skit, och lär så förbli även om man lyckas pricka in kvalserien. Men det reder sig nog. För oss som varit med ett tag är Timrå och 'ruinens brant' inte obekanta synonymer.

- Timrå lär knappast vara kvar i högsta serien om inte något dramatiskt händer/förbättras. Correctamundo.

- Förminskande avslutningsdrapa: gäsp. Bättre kan du.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett: Tar du inte i nu..är det så dåligt.

Kommentera