1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1543513

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Huge: Sedan måste man bara ohyggligt självgod att som dig tro att man är mycket duktigare på juridik är Calle Bodén. Själv tror jag att han har rätt, men så säker som du verkar är jag absolut inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
FAKTUM ÄR JU ATT SÅLÄNGE STEEN INTE ÅTERVÄNDER TILL NHL UNDER DENNA SÄSONG SÅ FINNS DET JU ABSOLUT INGET ATT DISKUTERA, så snälla ni huge, gurra och andra, lägg ner era åsikter!

Let's face it, INGEN av er har en jävla aning om vad som står i de olika kontrakt som signas, heller ingen jävla aning om vad Steen själv säger, eller vad blues säger. Jag kan nästan svära på att ingen av er heller vet om Marcus Näslund varit i kontakt med hl och fått ett klartecken att lita Steen SÅLÄNGE Påhlsson är skadad, så snälla lägg ner era "jag vet hur de är" för ni är sketna läktarcoacher som läser bloggar, Twitter, tidningar och hemsidor och tro sig veta ALLT på dom grunderna.

De rullas och rullas spaltmeter av en totalt meningslös disskution som inte kommer leda någon vart, är det så att somliga (huge och gurra mm.) måste tävla om vem som vet mest så ta de i en café tråd eller starta en HL tråd.

Tack
Kommentera