1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480569 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1544199

Sv: MODO Hockey - AIK F.C. 2012-12-26 16:03
Rytter: Nej, för ni hade ju säkerligen inte brytt er det minsta om Beech hade spelat utan tillstånd. Bra, då vet vi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - AIK F.C. 2012-12-26 16:03

Dream Team:Klart som fasen man blir irriterad om motståndarna använt en icke tillåten spelare. Nu är sådana papper något hockeyförbundet ska hålla reda på så där kan det bli poängavdrag.

 

Christer Englund är nog den överlägset sämsta förbundsbas man kan tänka sig. Så konflikträdd att det är löjligt. Han skulle tagit tag i det hela, istället för att släppa allt till hockeyligan. (Hockeyförbundet är för övrigt ansvariga för allsvenskan där de körde över malmö som intr ville ha in lo-spelare). Med Fagerlund bakom rodret hade det aldrig blivit sådär, även om jag är den förste mot mede att Fagerlund knappast hade rätt jämt så var han då inte rädd för konflikter!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: MODO Hockey - AIK F.C. 2012-12-26 16:03

Dream Team:

För det första är det knappast vi som tar varje chans att skrika om doping, fusk och poängavdrag. 

Klart vi skulle bry oss ifall en klubb spelade med en spelare som saknar tillstånd, men bestraffningen litar jag på att rätt instans (förbundet i detta fall) sköter.

Sedan tror jag inte riktigt på det som AIK går ut med, hur har man då kunnat spela med honom i 2 matcher redan?

Ifall man inte har varit otroligt klantiga så verkar det snarare som att detta är en ursäkt och man gör det för att man insett var som faktiskt står i beslutet från MD och man har insett att man är illa ute själva.

Kommentera