1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481839 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1552951

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 2013-01-23

Rytter: SAIK spelar ju mycket på chans i anfallszonen. De jobbar hårt på att få skottlägen och sedan har de två-tre personer på mål. En Tollefsen hade givetvis varit bra i de lägena, men den här matchen hade han knappast spelat någon roll. Det var ju ett mål som man inte kan försvara sig mot när Cumiskey trippades och Starkbaum gjorde en tavel. Det andra målet var ju Ritolas kille och även om vi haft Tolle skulle han inte plockat upp killen som gjorde mål.

Men, nog skulle det varit skönt att dra in några bröstvärmare på de där strykrädda killarna.

Var det inte en rätt rejälv filmning av Bellemare. Han ser att han inte når pucken och kastar sig. Lite Jimmie Ericsson över den.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 2013-01-23
J F K:

Pratar inte främst om denna match, utan tänker på eventuellt framtida möten i ett slutspel. Vi skulle behöva en Tolle för att öka våra chanser mot Saik då.

Sedan har vi ingen riktigt elak forward heller.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 2013-01-23

J F K:

Hur många poäng har MoDo "slarvat bort" mot topplagen de senaste 10 omgångarna? Känns som att vi tappar ledningar i parti och minut.

Jag står fast vid att backarna spelar alldeles för komplicerat. Ofta får motståndarna långa anfall som en direkt följd av att Cumiskey eller någon annan ska göra en kroppsfint och åka ut med pucken istället för att lägga sarg ut.

Kommentera