1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481790 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1552964

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 2013-01-23
Bad_Brett:

Det var väl inte det vi diskuterade, utan det var huruvida en spelartyp som Tolle skulle öka våra chanser mot Saik i ett eventuellt slutspel.

Jag är övertygad om det eftersom han skulle vara på holloway mfl vid varje avblåsning. Ahnelöv må vara en defensiv gigant men han känns inte som typen som tar varje chans att irritera motståndarna och få dom att tappa fokus.

Torp kanske kan ta på sig den rollen i ett slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 2013-01-23

Rytter:

Påhlsson plockade bort Spezza och Heatley, då kan han nog hantera Holloway och Lindström... Han har ju fortfarande inte fått igång skridskoåkningen ordentligt.

För övrigt känns det rätt bra att ha skridskostarka backar mot Skellefteå. Även om Tollefsen är en personlig favorit, så har han stundtals svårt att hänga med när tempot dras upp.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 2013-01-23
Rytter:
Vi ska ju faktiskt komma ihåg att vi var ett ribbskott ifrån att ta ledningen i matchserien ifjol. Och då tkr jag vi har ett betydligt bättre lag i år. Även bättre sett mot Skellefteås lag.

Det vi har minus på är att vi är mindre elaka. Och sen är målvakterna ett frågetecken. Tellan var grym i slutspelet! Och det finns fortfarande en risk att Starken kan klappa ihop i ett slutspel. Än om jag tror han åtminstone håller den nivå han har nu. :-)
Kommentera