1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483474 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1558491

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Gurra88: Jag tycker att Forsberg är ganska kaxig i sina uttalanden vad han tycker om Skellefteå efter de gett honom foten. Med tanke på vad han sagt, och det skulle vara så att Skellefteå sitter med triumf på hand, så skulle det inte alls vara märkligt om de berättade vad som hade hänt och därmed fått ett slut på spekulationerna och fokusera på slutspel och det efterlängtade guldet.

Nej, jag tror att det ligger mycket mer bakom detta än att Forsberg är den stora syndabcken. 

Vad tror du har skett? Ge en sannolik bild av det som skett som gör att Skellefteå agerat tokrätt och Anders ska stå i skamvrån.

Bitte.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
250kg kärlek: Min teori:
SAIK har en väl fungerande tränarstab som knappast blir sämre utan Forsberg. Mao: man kan sparka F redan nu utan att riskera några sportsliga bakslag i slutspelet.
Kan tänka mig att 2 raka finalförluster med F som huvudansvarig i båset också påverkat till viss del, alltså: exit F redan nu.
Återstår att hitta en eller flera förklaringar som gör att allmänheten förstår varför man väljer den till synes obegripliga och omotiverade åtgärden att sparka en tränare som tagit dom till 2 finaler.
Förklaring: han har tappat fokus, meddelat spelarna 2 minuter innan han gick till ledningen samt det som verkligen är tabu: försökt värva till sin nya klubb. Tre väldigt diffusa och svårbevisade motiv som kan betyda vad som helst men låter väldigt allvarliga.
Ledningen framstår vips som snövita helgon och F som den stora boven i dramat.
Lägg till ett inslag av maktkamp och personliga saker mellan den blivande GM och F som grädde på moset och du har en smaskig anrättning som alla kan frossa i.
Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
250kg kärlek: Det finns inte att Skellefteå sparkar honom utan en riktigt bra anledning då de har väldigt bra chans på guld.. Jag tror på ryktena pm att han haft tankarna på framtida klubb
Kommentera