1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484963 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1558492

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
250kg kärlek: Det finns inte att Skellefteå sparkar honom utan en riktigt bra anledning då de har väldigt bra chans på guld.. Jag tror på ryktena pm att han haft tankarna på framtida klubb
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Gurra88: Jag tycker att Skellefteå har gjort rätt, om klubben Anders skrivit på för, är en elitserieklubb i Sverige som Skellefteå kan komma att möta i ett slutspel. Varför jag anser det är för att Anders och hans medarbetare har funnit en harmoni i truppen så att de klarar detta utan en tränare som går till en konkurrent nästa säsong.

Men skälet att det blivit som det blivit ligger inte enbart på Anders. Skellefteå har inte gett Anders besked hur det blir nästa säsong. När tiden börjat rinnat ut så har han sett om sitt hus och om då valet blev en konkurrent i elitserien, so be it. Han har synnerliga skäl att känna en viss kärlek för Modo och ingen kan lasta honom för valet (om det blir så). Det enda jag inte förstår är varför Anders skall bära hundhuvudet då han agerat som vilken människa som helst hade gjort i hans situation.

Kommentera