1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481568 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1558584

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Gurra88: okay bra de!
Njaaa, du vet i din lilla värld så framgår det nog så, vad jag vet så har ingen här påstått att Anders är oskyldig, MEN ingen har heller sagt att han är skyldig.
Det är dina egna inbillningar som vanligt.
Sen tycker jag det är fruktansvärt korkat att ha en bestämd åsikt när du förmodligen inte vet mer än tex mig dvs just ingenting, men det är ju din sida de.

I brynäslägret utgår ALLA från de som är bäst ur Brynäs synpunkt, så även du. I Timrå gör man desamma mot sitt lag och här håller vi på Modo, tycker du det är konstigt att fans bryr sig om sitt lag och vill alltid de bästa för de laget?!

Återigen så är det för att du själv har en åsikt mot oss här på modo, och då faller det sig väl naturligt att alla som har en annan åsikt försöker argumentera emot, sen kommer det visa sig i slutändan vem som hade rätt.
Du kallar oss enögda, men ta en titt på dina egna texter, du är så insnöad på att ALLTID ha rätt över en modoit att ditt eget beteende är långt mer enögdt än någon Modoit här ens är i närheten av.

Du kallar alla andra för enögda när du själv är lika enögd !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Berka: fel igen. Jag är kritisk när Brynäs gör något som jag anser fel. Alltså inte enögd. Sundlöv gör en hel del märkliga saker.. I detta fall ser jag det som glasklart då jag inte tror AF skött sakerna rätt. AF får givetvis söka ny klubb eftersom ledningen inte kunde bestämma sig men det är inte därför som han fått sparken. Som du säkert förstår om du bara tar av dig brillorna
Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Hallå hej på er! 

Har som Skellefteåit haft ganska bra underhållning de senaste dagarna på detta forum. 

Håller med ni Modoiter att Skelleftes ledning inte varit speciellt smidig mot AF.

Åsså den här Gurra88...tjurigare snubbe finns banne mig ICKE...verkar som han gett sig f*n på att till vilket pris som hellst att ni ska ge han rätt i hans teori i frågan...

Kommentera