1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483090 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1565669

MoDo Hockey - Timrå IK 2013-03-02

I morgon är det dags för MODO Hockeys sista hemmamatch i grundserien.

Det handlar om länsderby mot Timrå IK och MODO Hockeys headcoach Ulf Samuelsson har full trupp att tillgå.

– Om ingenting oförutsett inträffar så kommer både Richie Regehr och Per-Åge Skröder att göra comeback, säger Samuelsson.

MODO Hockey förlorade igår i Läkerol Arena, Gävle mot Brynäs med 1-3 – och headcoach Ulf Samuelsson var inte nöjd med vad han fick se:

– Tyvärr var det en aning tam inställning från vår sida. Vi kom kanske bara upp i 95 procent av vår arbetskapacitet – samtidigt som Brynäs hade 100 procent. De här fem procentens skillnad blir avgörande.

Nu återstår det två matcher i grundserien. För MODO Hockey innebär det match mot Timrå i morgon och Skellefteå borta på tisdag.

– Det här är två bra matcher att ta med sig in mot slutspelet – matcher som kommer att bli heta och fartfyllda, säger Samuelsson och fortsätter så här kring matchen i morgon:

– Timrå kommer att kliva in till matchen med full laddning – de kommer att kämpa stenhårt för att ta chansen i streckdramatiken. Sedan är det alltid lite extra i luften när det handlar om länsderby. Det blir mer puls både på och utanför isen.


 

Headcoach Samuelsson kan räkna in två comebackande spelare i morgon. Richie Regehr och Per-Åge Skröder är båda två fit for fight.

– Händer det inte någonting oförutsett så kommer de till spel. Känns självklart riktigt bra att ha tillgång till hela truppen i det här läget på säsongen, säger Samuelsson.

När det gäller inbördes möten den här säsongen mellan MODO Hockey och Timrå har man vunnit två matcher vardera – MODO Hockey de två senaste och dessutom genom att nolla medelpadingarna.

– Vi har siktet inställt på en tredje raka seger över Timrå, avslutar Samuelsson.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2013-03-02
Jag och tre till tänkte ta bilen till Örnsköldsvik. Hur gör vi om vi vill stå på bortastå? Kan man lösa in sig i kassorna eller måste man kontakta Modo på något vis innan?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2013-03-02

Salle:

Samuelssons bedömning att Modo gav 95%  jämfört med Brynäs ger mig inget övertygande besked. Men Ulf är Coach, vilket ger mig en mer betryggande känsla.

Tre matcher kvar. Ulf släpper upp träningen med fullt manskap. Vi kommer iåg hur det såg ut när det var som bäst.Det var ingen slump.

Inte vet jag. Men teoretiskt ser det bra ut.

Reservation om hur många matcher det är kvar. Jag håller ju på med XII också.

Redigerad kommentar

Kommentera